2013 m. liepos 2 d., antradienis

Įbrėžimai ant kėbulo – ar verta remontuoti?

Kuomet automobiliui atsitinka kas nors rimto, pvz. sugenda variklis ar kita kiekvienai mašinai svarbi detalė, sutvarkyti iškilusią problemą tiesiog privaloma. Vis dėlto, ką reikėtų daryti, jei pvz. atsirado akį badantys įbrėžimai ant kėbulo, nors realios žalos automobiliui tai ir nedaro? Ar verta remontuoti įbrėžimus ant kėbulo? Į tai ir bandysime atsakyti šiame straipsnyje.

Kalbėdami apie įbrėžimus neturime galvoje, kai pusė automobilio yra perrėžta – tuomet estetinis kėbulo remontas yra tiesiog būtinas. Vis dėlto, kalbame apie pakankamai smulkius įbrėžimus, kurie dažniausiai yra matomi tik mašinos savininkui, žinančiam apie įbrėžimą, bei tiesiog negalinčiam jo nepastebėti. Ką daryti tokiu atveju – leisti keletą šimtų litų vardan visiško estetinio mašinos tobulumo, ar veikiau pataupyti lėšas, tačiau gyventi, žinant, jog ant automobilio yra nemalonus randas? Žmonės kyla pakankamai nemažai klausimų šioje vietoje, nes apsispręsti yra tikrai sunku. Vis dėlto, mūsų patarimas būtų toks – remontuoti nedidelių įbrėžimų ant kėbulo tiesiog neapsimoka. Taip, galbūt jums atrodo, kad to įbrėžimo nepastebėti tiesiog neįmanoma. Vis dėl to, taip yra tik todėl, kad žinote apie įbrėžimą – kiti žmonės tiesiog jo nepastebės. Taip, o jei dideli kėbulo įbrėžimai, vardan tvarkingumo patvarkyti juos reikėtų, tačiau ši taisyklė vienareikšmiškai galioja tik matomiems, masiškiems įbrėžimams.

Viską sudėjus, realiai, daug kas priklauso nuo jūsų turimų finansų. Jei esate pasiturintis ir galite sau leisti kiek pasišvaistyti pinigais, galite remontuoti ir nedidelius įbrėžimus ant kėbulo. Vis dėlto, jei skaičiuojate kiekvieną litą, o tuo labiau – šimtinę, nebijokite dėl nedidelio įbrėžimo bei supraskite, kad jei labai stresuojate dėl jo – tiesiog per daug išpučiate burbulą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą