2013 m. gegužės 2 d., ketvirtadienis

Kėbulo remontas - greitai, kokybiškai bei profesionaliai

Kiekviena mašina karts nuo karto reikalauja patikrinimo, kadangi net ir naujos mašinos labai dažnai sugenda. Tačiau vieniems automobiliams yra būdingi gana lengvi gedimai, kuriuos lengva pataisyti per gana trumpą laiką, jeigu tie automobiliai yra atiduoti į profesionalų rankas, o kiti automobiliai genda labai smarkiai.
Vienas iš sudėtingiausių gedimų yra kėbulo nelygumas. Jeigu jūsų automobilio kėbulas nebėra geometriškai proporcingas, tuomet prasideda ir visos kitos problemos – gali sugesti ir mašinos elektronika ir net pavarų dėžė. Juk automobilis su nelygiu kėbulu yra ir ne itin gražus, tačiau ir važiuoti su juo bus labai nelengva. Todėl tokiu atveju jums skubiai reikalingas geras kėbulo remontas.
Kėbulas yra viena iš svarbiausių automobilių dalių, todėl pasistenkite juo pasirūpinti kuo anksčiau. Iš pradžių galite užsisakyti auto diagnostikos paslaugas – atlikus auto diagnostiką, autoserviso specialistai galės pasakyti, ar labai rimtas yra jūsų kėbulo išsikreivinimas ir kokio tipo remonto jums reikės. Juk kėbulo remontas dabar gali būti atliekamas keliais skirtingais būdais. Pats įprasčiausias būdas yra kėbulo dažymas. Toks kėbulo remontas užtrunka gana nemažai laiko, kadangi auto specialistams iš pradžių reikia kruopščiai paruošti jūsų automobilį dažymui, o tik tada pradėti kėbulą dažyti.
Nepaisant to, yra ir kitas metodas, kuriuo gali būti atliekamas kėbulo remontas. Dabar nauja ir moderni technologija leidžia atlikti kėbulo remontą su specialiais įrankiais, kurie leidžia kėbulą išlyginti iš vidaus. Žinoma, tokį darbą taip pat turi atlikti specialistai, kurie puikiai išmano ir automobilio parametrus ir turi nemažai auto mechanikos žinių, tačiau toks kėbulo remontas už truks kur kas mažiau laiko, nes jis yra daromas kur kas tiksliau. Toks kėbulo remontas (be dažymo) gali kainuoti šiek tiek brangiau nei senuoju būdu, kadangi kėbulo remontas be dažymo yra atliekamas su pačia naujausia modernia technika, kurią šiuo metu turi dar tikrai ne visi autoservisai. Užsisakę tokias paslaugas, tikrai nenusivilsite, kadangi modernusis kėbulo remontas suteiks jums ilgesnę garantiją negu būtų įprastai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą